Gevarieerd aanbod
Mindful aan de slag heeft een gevarieerd aanbod. Je kunt er een mindfulnesstraining in een groep volgen, maar ook als duo of individueel. Daarnaast kun je bij Mindful aan de slag of een natuurcoachingstraject volgen of mindful wandelen en/of bosbaden. Ook voor trainingen of workshops op maat kun je bij Mindful aan de slag terecht.

Mindfulness is de basis
Het hele aanbod bij Mindful aan de slag is gebaseerd op mindfulness. Mindfulness kan zorgen voor een blijvende verandering in mate van welzijn en geluk. Door bewust aandacht te geven aan wát je doet, op het moment dát je het doet, leer je om het moment er te laten zijn zoals het is, zonder er direct iets van te vinden of aan veranderen. Als je wilt weten over hoe dat in zijn werk gaat, kun je hier klikken op mindfulness.

Het is natuurlijk logisch dat de mindfulnesstrainingen gebaseerd zijn op mindfulness. Maar ook in natuurcoaching is mindfulness de basis. Door met aandacht stil te staan bij het lopen en bij wat de natuur je biedt, kun je je hoofd leegmaken en kun je zonder de ruis aan de slag met je coachingsvraag. Hier kun je meer lezen over natuurcoaching.

Mindful aan de slag is opgericht door Judith Olden. Zij is een gecertificeerde mindfulnesstrainer