Een training bij mindful aan de slag is een cadeau aan jezelf!

Bij Judith heb ik een mindfulnesstraining en een natuurcoachingstraject gevolgd. Beiden hebben mij veel inzichten gegeven. Jarenlang dacht ik dat zaken zoals mediteren niets voor mij waren. Stap voor stap nam Judith mij echter mee in wat mindfulness is en wat het voor je kan betekenen. En door middel van een goede afwisseling van praktijkoefeningen en theorie krijg je allerlei tools om zelf aan de slag te gaan. Deze tools gebruik ik regelmatig. En de meditatievorm die mij van tevoren het minst aansprak is nu zelfs mijn favoriet geworden!

Ik vond het ook echt heel bijzonder om te zien dat de natuur je zoveel inzichten kan geven! Natuurlijk speelde Judith een belangrijke rol in dit proces. Met zijn drieën (de natuur, Judith en ik) kwamen we tot vele aha-momenten die mij steeds weer een flinke zet de goede kant uit gaven.

Judith is een betrokken en professionele trainer met veel kennis van zaken. Ze kan goed luisteren en is helder en duidelijk en creëert een open en veilige leeromgeving. Een aanrader!

Marloes, individuele mindfulnesstraining, natuurcoachingstraject

‘Met Judith hebben we een mooie reis door lichaam en geest gemaakt in de voor ons op maat gemaakte workshop ‘Omgaan met stress’. De workshops vonden wij inspirerend en prettig. Judith is zorgvuldig, neemt echt de tijd voor de deelnemers en biedt veel variatie in haar training. Ook de nazorg hebben wij als heel plezierig ervaren. Een training volgen bij mindful aan de slag is zeker een aanrader voor iedereen die meer uit het leven wil halen!’

Hanh, (海安 Haags Welzijn/SHOP – Chinezen In-Zicht), Workshop ‘Omgaan met stress’.

Ik ben dankbaar dat ik de workshop bij Judith kon volgen. Ik heb genoten van de cursus en heb veel geleerd. Judith is goed voorbereid, luistert naar onze behoeften en houdt rekening met onze ervaringen in de manier waarop ze de workshop leidt. Sinds de cursus ben ik meer bewust in mijn dagelijkse leven en voel ik dat ik gereedschap heb om beter met stress om te gaan.

Huey, Workshop ‘Omgaan met stress’.


In oktober 2019 stond mijn leven in eens stil. Door langdurige spanning op mijn werk raakte ik volledig mijn balans in het leven kwijt. Ik was niet meer in staat om te denken en mijn eigen lichaam begaf het. Na een bezoek aan de huisarts werd mij geadviseerd een training mindfulness te volgen.

In overleg met de zorgverzekeraar kwam ik terecht bij Judith Olden. Na een telefonisch gesprek voelde ik gelukkig een klik. De eerste 2 á 3 keer moest ik wel even wennen. Want ik had nooit op deze manier tijd aan mezelf gegeven. Maar al gauw vond ik het eigenlijk een heerlijk idee dat ik weer even 1.5 uur alleen met mezelf bezig mocht zijn.

Ik raad dan ook iedereen aan om zich open te stellen voor deze beleving. Het verandert je manier van leven op een positieve manier. Ik kijk uit naar de mindfulness wandelingen die Judith van plan is om te organiseren.

Brenda v.d. W., individuele mindfulnesstraining


Bij mindful aan de slag heb ik een mindfulness- én een natuurcoachingstraject gevolgd. Judith weet met haar talent en deskundigheid en vooral haar passie precies de juiste, persoonlijke benadering te vinden. Op een vriendelijke manier zet ze allerlei tools en middelen in die goed bij mij pasten en voor mij heel nuttig waren. Ook de meditaties en haar warme en aangename stem heb ik elke keer weer als rustgevend en bovenal veilig ervaren.

Beide trajecten zijn nu afgerond, maar gelukkig biedt zij de mogelijkheid om zo nu en dan een wandelsessie te doen wanneer ik daar behoefte aan heb. Dank je wel Judith, voor alle mooie, intense en soms ook confronterende momenten die ik in je trainingen heb ervaren. Je ging met veel respect en geduld met mij om en ik vind het heel bijzonder hoe je alles vanuit compassie benadert.

Charlene, individuele mindfulnesstraining, natuurcoachingstraject

Home