‘Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren te surfen’.

– Jon Kabat-Zinn –
De basis

De basis van alle trainingen, coaching en workshops van Mindful aan de slag is mindfulness, omdat mindfulness je helpt anders te kijken en om te gaan met de gebeurtenissen in je leven. Door van moment tot moment bewust aandacht te geven aan en stil te staan bij deze gebeurtenissen, kijk je niet langer door je ‘bril van het verleden’ naar het heden of de toekomst. Hierdoor worden je oude en automatische patronen niet meer getriggerd en kun je bewuster kiezen hoe je reageert op wat zich voordoet in je leven. Als je meer wilt weten over mindfulness kun je hier klikken.

Hoewel mindfulness de basis vormt voor het aanbod, is het voor deelname niet nodig, dat je bekend bent met mindfulness. Je maakt kennis met wat nodig is in de desbetreffende training, coaching of workshop.

Het aanbod

Mindful aan de slag heeft een kleurrijk aanbod in de vorm van trainingen en coaching.

Het gehele aanbod wordt ook op maat aangeboden in de vorm van workshops en proeverijen. Als je meer wilt weten over dit hier voor dit aanbod. Mindful aan de slag is er voor particulieren en bedrijven.

De agenda

De mindfulnesstrainingen en natuurcoachingstrajecten vinden overdag, ‘s avonds en in het weekend plaats op diverse locaties en in de natuur.

Je investering

Een overzicht van de investeringen bij Mindful aan de slag vind je hier.

Contact
Als je geïnteresseerd bent in het aanbod van Mindful aan de slag, of als je je wilt aanmelden voor een training, coachingstraject of een workshop, kun je vrijblijvend contact opnemen via 06 42924456 of het contactformulier invullen.

Home