Waarom een mindfulness jaartraining?
Na je 8-weekse mindfulnesstraining ben je vast enthousiast aan de slag gegaan met de meditaties en de oefeningen. Maar het kan best lastig zijn om mindfulness blijvend in je leven te integreren. Vaak heb je geen tijd of ben je te moe. Daarom biedt Mindful aan de slag je een mindfulness jaartraining.

Acht thema’s
In de jaartraining worden de acht thema’s van de 8-weekse mindfulnesstraining in 8 maanden in 8 sessies opgefrist en onderzocht. Omdat elke sessie op zichzelf staand thema heeft, kun je op iedere moment instappen in de jaartraining. Je wordt uitgenodigd om dagelijks thuis te oefenen met mindfulnessmeditaties en aandachtsoefeningen.

Agenda
De mindfulness jaartraining in een groep vindt plaats van februari tot en met mei 2021 en van september tot en met december 2021. De duojaartraining en de individuele jaartraining worden in overleg bepaald. De trainingen vinden op meerdere locaties plaats!

Wat kost het je?
De mindfulness jaartraining kost:

  • in een groep: € 375 bij minimaal 3 deelnemers
  • in duo een € 450
  • individueel € 525

Contact
Wil je je aanmelden voor of meer informatie over de jaartraining mindfulness of een gratis intakegesprek? Bel met 06-42924456 of vul het contactformulier in.

8-weekse mindfulnesstraining | home